Luxe Lodge 4 personen

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers

Unieke accommodaties op een mooie locatie aan de rand van de natuur: onze duurzame houten Luxe Lodges zijn een heerlijke plek om te verblijven.

Hoe bijzonder zijn onze Lodges op veld Hollywood! Genesteld tegen de bosrand van natuurgebied Luttickduin krijg je in de Lodges het echte vakantiegevoel en ontbreekt het aan niets.

De Luxe Lodges zijn van alle gemakken voorzien: 2 slaapkamers waarvan een met 2 boxsprings, de tweede slaapkamer met stapelbed, royale living met eettafel, volledig ingerichte keuken met o.a. inductiekookplaat, vaatwasser en nespresso-machine, badkamer met wastafel, toilet en douche, apart extra toilet, airco, wifi, twee tv's met ingebouwde Chromecast (woonkamer en grote slaapkamer), semi-overdekt houten buitenterras, schuurtje voor fietsen en bagage.

Handig om te weten:

  • Beddengoed incl. linnenpakket en keukendoekenpakket is inbegrepen. Handdoekenpakket optioneel.
  • Duurzame accommodatie: de Lodge is volledig elektrisch en het slimme beheersysteem zorgt voor een optimaal energieverbruik en comfort.
  • Huisdier- en rookrvrije accommodaties.
  • De Luxe Lodge staat op het autovrije veld "Hollywood", er is parkeerplek aan de rand van het veld.

De Luxe Lodges staan op veld Hollywood, een knipoog naar het verleden. De bevolking van Callantsoog kreeg in 1942 bericht dat men binnen 10 dagen het dorp moest verlaten. Vele houten zomerhuizen werden snel verplaatst naar een plek een paar kilometer buiten Callantsoog. Dit tijdelijke dorpje kreeg de naam Hollywood. 

Prijzen en beschikbaarheid Luxe Lodge 4 personen