Luxe Lodge 6 personen

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers

Door de mooie ligging aan de rand van natuurgebied het Luttickduin, zijn onze duurzame houten Luxe Lodges een heerlijke plek om te vertoeven.

Hoe bijzonder zijn onze Lodges op veld Hollywood! Genesteld tegen de bosrand van natuurgebied Luttickduin krijg je in de Lodges het echte vakantiegevoel en ontbreekt het aan niets.

De Luxe Lodges zijn van alle gemakken voorzien: drie slaapkamers waarvan twee met twee boxsprings, de derde slaapkamer met stapelbed, royale living met eettafel, volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat en vaatwasser, badkamer en suite aan de achterste grote slaapkamer met wastafel, toilet en douche, apart extra toilet, airco, wifi, drie tv's met ingebouwde Chromecast (woonkamer en beide grote slaapkamers), semi-overdekt houten buitenterras, schuurtje voor fietsen en bagage.

Handig om te weten:

  • Beddengoed incl. linnenpakket en keukendoekenpakket is inbegrepen. Handdoekenpakket optioneel.
  • Duurzame accommodatie: de Lodge is volledig elektrisch en het slimme beheersysteem zorgt voor een optimaal energieverbruik en comfort.
  • Huisdier- en rookvrije accommodaties.
  • De Luxe Lodge staat op  het autovrije veld "Hollywood", er is parkeerplek aan de rand van het veld.

Leuk om te weten: de Luxe Lodges staan op veld Hollywood, een knipoog naar het verleden. De bevolking van Callantsoog kreeg in 1942 bericht dat men binnen 10 dagen het dorp moest verlaten. Vele houten zomerhuizen werden snel verplaatst naar een plek een paar kilometer buiten Callantsoog. Dit tijdelijke dorpje kreeg de naam Hollywood. 

Prijzen en beschikbaarheid Luxe Lodge 6 personen