Overzicht

Sanitairgebouwen & wasserette

Op ons vakantiepark zijn voor de campinggasten twee hoogwaardige, comfortabele sanitairgebouwen op de velden I en X beschikbaar. Het ruime en schone sanitair wordt door onze gasten erg gewaardeerd.

In de gebouwen, voorzien van vloerverwarming, vind je onder één dak alle gebruikelijke sanitaire voorzieningen maar ook een magnetron en een diepvriezer voor je koelelementen. Daarnaast is er een aparte kinderafdeling, voorzien van alle sanitaire faciliteiten. Zo wordt zelfs de douchebeurt voor de kids een feestje.

Wij besteden veel aandacht aan het reinigen van de gebouwen wat meerdere malen per dag gebeurt. De warme douches zijn gratis evenals de (warm)water tappunten, dus ook voor de vaat. Aan de buitenzijden van de gebouwen treft u een stortplaats aan voor het chemisch toilet. 

De sanitairgebouwen zijn ook uitgerust met een prachtige ruimte voor mindervaliden.

Voor de was kun je terecht in de wasserette in gebouw 1, tegenover de hoofdingang. Er zijn drie wasmachines, twee drogers,  een strijktafel met strijkbout en een vouwtafel beschikbaar. Muntjes voor de machine koop je in de supermarkt en de receptie. Voor de wasmachines dient u zich vooraf aan te melden via de inschrijflijst. (1 april - 31 oktober)