Overzicht

Voor de kinderen

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij ons op ons park. We hebben dan ook allerlei leuke speelgelegenheden voor ze waar ze in no-time vriendjes en vriendinnetjes zullen vinden.

In de grote speeltuin vind je o.a. een groot springkussen en een gedeelte speciaal voor peuters. Voor het terras van Paviljoen8 is ook een heerlijk klim en klautergedeelte. Op verschillende veldjes staan speeltoestellen, dit is aangegeven op de plattegrond.

Het evenemententerrein tegenover de receptie is de plek voor alle sportievelingen want daar zijn twee sportvelden aangelegd. Een gecombineerd basketbal/pannaveld en een beachvolleybalveld. Op het evenemententerrein is verder volop ruimte om te vliegeren en staan er twee extra voetbaldoeltjes. Gebruik hiervan is gratis voor gasten van De Nollen.

Door het seizoen heen zijn er allerlei activiteiten voor alle kinderen. De meeste activiteiten vinden plaats in de boerderij, of op locatie. Voor het actuele aanbod kijk je hier.  In de boerderij zijn allerlei boeken en spelletjes te leen als je die bent vergeten. In sanitair 1 staat ook nog een minibieb.

Bram de geit staat met zijn konijnenvrienden Po, Laalaa en Tinus in de gezellige dierenweide. Vanwege de veiligheid van de kinderen én die van onze dieren kun je de dierenweide niet betreden. Wil je meer weten over de dieren of ze eens een traktatie geven; vraag het bij de receptie. Ze zijn dol op aandacht!

Er zijn kinderfietsen en een skelter te huur op de receptie.

Uiteraard zijn kinderen van harte welkom in Paviljoen8. Er is een verschoontafel, speelhoek en onze jongste gasten krijgen extra aandacht. In het Paviljoen8 kun je ook heel erg leuk je verjaardag of feestje vieren. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Klik dan hier.