Overzicht

Warenmarkt

Super handig! Op de camping hebben wij onze Warenmarkt. Onze Warenmarkt biedt een mooi assortiment aan o.a. ontbijtproducten, gekoelde en ongekoelde (fris)dranken, versnaperingen, toiletartikelen en campingartikelen.  Begin elke dag goed met heerlijke verse broodjes en croissants! Verder kun je er terecht voor koffie to go. Tevens is het mogelijk hier je gasflessen om te ruilen. De openingstijden zijn variabel, afhankelijk van het seizoen. In het naseizoen is het assortiment beperkt.

Bestel je broodjes gemakkelijk online. Voor 20.00 uur bestellen is de volgende dag verse broodjes.

SPAR boodschappenservice

Vanuit je luie campingstoel profiteren van het ruime en voordelige assortiment van de SPAR? Bestel dan eenvoudig online al je boodschappen tegen supermarktprijzen!

Voor 10.00 uur besteld is dezelfde dag vanaf 16.00 uur ophalen en betalen in de Warenmarkt van Camping De Nollen.

Meer informatie vind je op de achterzijde van deze flyer. De flyer is ook beschikbaar bij onze receptie/warenmarkt. Je kunt hier uiteraard ook terecht met je vragen.

To Go

Voor echte bonenkoffie en heerlijke thee to go ben je hier aan het juiste adres. En ook een uitgebreid assortiment aan koek en snacks ontbreekt niet. Wil je een of meerdere warme hartige snacks, cookies, appelflappen of panini’s to go; we bakken deze graag voor je af. Lekker vers en je grijpt niet mis.

Uiteraard hebben we een ruim assortiment aan ijsjes en de biertjes en wijn staan ook lekker koud.