Je hond is van harte welkom

Bij ons kun je heerlijk samen met de hond genieten van een vakantie met een groot losloopgebied naast de deur en het strand op slechts 2 kilometer. 

Honden op het vakantiepark

Op het vakantiepark moet de hond te allen tijde aangelijnd zijn of zich achter een omheiningsnet bevinden. Uitlaten van honden op het park is niet toegestaan. Voor het geval de hond per ongeluk toch al zijn behoefte doet op het park, hangen er op meerdere plekken gratis hondenpoepzakjes.

Honden los in Luttickduin

Naast ons park, aan de oostrand van Callantsoog liggen twee historische gebieden; Kooibosch en Luttickduin. Het Kooibosch is het hele jaar afgesloten omwille van de rust, maar in het Luttickduin mogen honden het hele jaar los lopen. Het losloopgebied bestaat uit een groot, open (heide)terrein met aangrenzend wat berken- en dennenbos. Op het vakantiepark moet de hond te allen tijde aangelijnd zijn of zich achter een omheiningsnet bevinden.

Honden op het strand

Honden zijn op het strand van Callantsoog welkom. Het is natuurlijk hartstikke leuk om met je hond lange strandwandelingen te maken. Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden los op het strand lopen. Na 1 april moeten de honden overdag aangelijnd zijn en mogen dan alleen los lopen vanaf 19.00 tot 09.00 uur.

Er zijn 4 strandgedeelten waar honden het hele jaar door los mogen:
tussen strandpaal 8.100 en strandpaal 9.400;
tussen strandpaal 10.500 en 11.100;
tussen strandpaal 14.500 en 17.100;
tussen strandpaal 18.400 en 20.000.

Een plattegrond met alle losloopgebieden op het strand in de gemeente Schagen vind je hier.

Mocht je onverwachts een dierenarts nodig hebben, dan is Dierenartspraktijk Schagen de dichtstbijzijnde.