Herfst en winter aan de kust

Ook van november t/m maart kun je bij ons terecht op de camping of in een van onze leuke verhuuraccommodaties.

Beleef De Nollen in de herfst en de winter:

  • Kampeerplaatsen voor campers en caravans met maximaal 16A elektra (op veld Kallinge en veld Abbestede), televisie en wifi. Water is van november t/m maart in principe alleen te verkrijgen in het sanitair. Per nacht is van november t/m maart 4 kWh elektra inbegrepen, meerverbruik bij vertrek afrekenen tegen € 0,60/ kWh. Verwarmd sanitair en wasserette op loopafstand. Let op: de basisplaatsen worden gesloten in de winter, hier kan dan ook niet worden verbleven.
  • Splinternieuwe lodges voor 4-6 personen: van alle gemakken voorzien
  • Knusse suites voor 2 personen: hotelhuisjes met eigen badkamer
  • Het hele aanbod vind je op onze Zoek & Boek-pagina

 Warm welkom: De receptie en Coffee & Bakery zijn dagelijks geopend (zie de openingstijden op de deur of in onze De Nollen app). Je kunt hier ook terecht voor enkele kleine boodschappen, koffie en thee.

 Verse broodjes: iedere dag vers gebakken broodjes op bestelling.

 Lekker ontbijten: In de kerstvakantie serveren we lekkere ontbijtjes in onze Coffee & Bakery. Reserveer in onze app of kom even langs bij de receptie.

 Hapje en drankje: In Paviljoen8 kun je terecht voor een heerlijke maaltijd en bij 8ToGo voor een afhaalmaaltijd. En wat dacht je van onze selectie mooi speciaalbiertjes. Laat je onderdompelen in de Vlaamse gastvrijheid van onze gastheer en gastvrouw Benjamin en Fran. Het menu en de openingstijden vind je in onze De Nollen app of kijk op www.paviljoen8.nl. Tip: op Oudejaarsavond serveert Paviljoen een heerlijk Oudejaarsmenu (op reservering).

Wist je dat...

  • De Nollen aan een prachtig natuurgebied ligt? Een perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandeling of fietstocht. Het dorp Callantsoog en het strand bereik je lopend, op de fiets of met de auto binnen 2 km van ons park.
  • Ons park vuurwerkvrij is? En dus perfect voor hondenbezitters (max. 2 per boeking). In de wintermaanden zijn in meerdere accommodaties honden toegestaan. Wij vragen je een mand en/of bench mee te nemen en de hond niet op de meubels en bedden te laten komen.

 

Foto1