Winterkamperen - geniet van de kust in de herfst en de winter!

Elk seizoen kun je op De Nollen genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens de herfst en de winter is je vakantie bij ons aan het strand wel erg bijzonder! Of je nou komt winterkamperen of verblijft in een van onze comfortabele glamping- en verhuuraccommodaties.

Nu ook te huur in de herfst en winter; onze 4 en 6 persoons duurzame Atlantis en Artemis Lodges.

Op wintercamping & vakantiepark De Nollen kun je op een van de 40 basic kampeerplaatsen voor campers en caravans of een van de heerlijke Cabins, Lodges, Suites of andere accommodaties verblijven. In ons sfeervolle Paviljoen8 kun je gezellig bij elkaar komen en een spelletje spelen. Nieuw in de verhuur in 2023: 10 comfortabele lodges (Atlantis Lodges en Artemis Lodges), die van alle gemakken zijn voorzien!

Handige informatie

  • De receptie, Coffee & Bakery  zijn elke dag een aantal uren geopend, je kunt er terecht voor de kleine boodschappen naast koffie en thee.
  • Verse broodjes kun je vooraf bestellen, die liggen dan om 9.00 uur voor je klaar.
  • Op het plein achter het centrumgebouw mag een vuurtje worden gestookt. Je kunt hier de voorwaarden voor opvragen tijdens je verblijf. Er zijn ook kekke Anevay Stoves te huur.
  • Er is op korte afstand verwarmd sanitair geopend, hier kun je ook terecht voor water. Ook de wasserette is geopend.
  • De verhuuraccommodaties zijn verwarmd en comfortabel maar kan het bij koud weer fris worden, zeker 's nachts. Dit geldt zeker voor de Matar Panoramatent, Vega Lodge, Jupiter Lodge en Pluto Lodge. Zorg dus voor warme kleding, en wellicht wat extra nachtkleding en sokken.
  • De kampeerplaats heeft 10 ampère elektra beschikbaar. Houd hier rekening mee, en neem warm beddengoed, dikke truien, lekkere dekens of plaids en warm schoeisel en sokken mee!
  • Spelletjes uitleen en mini-bibliotheek.
  • Er is geen riool aansluiting beschikbaar voor caravans. Water op de plek is beschikbaar zolang het niet vriest (onder voorbehoud). Je kunt wel gebruik maken van TV en uiteraard beschikt de camping over Wifi.
  • Maximale verblijfsduur is 14 dagen, online te boeken, voor andere periodes neem je contact op met de receptie.

 

Nog een aantal tips

Paviljoen8 is donderdag tot en met zondag geopend. 

Het dorp Callantsoog en het strand vind je op een kleine 2 km met goede voorzieningen als restaurants en een supermarkt.

Wist je dat De Nollen aan een prachtig natuurgebied ligt? Een perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandeling of fietstocht.

De camping is hondvriendelijk (max. 2 per boeking) en vuurwerkvrij. In de wintermaanden zijn de meeste accommodaties bij uitzondering te huur met hond (de Suites niet). Neem je de hond mee dan is de eindschoonmaak van € 50,- verplicht. Uiteraard mag de hond niet op de meubels en bedden komen. Wij vragen je een mand en/of bench mee te nemen.

Bingo avonden tijdens de winter: houd deze pagina en de De Nollen app in de gaten voor het programma.

1ddfd9f8 0db9 4879 a775 544d5d561ebf 4 1