Kerstvakantie op De Nollen

Ook in de kerstvakantie kun je bij ons terecht op de camping of in een van onze leuke verhuuraccommodaties.

Beleef De Nollen in de kerstvakantie:

  • Kampeerplaatsen voor campers en caravans met 10A elektra, Tv en wifi. Water op de plek zolang het niet vriest. Verwarmd sanitair en wasserette op loopafstand
  • Splinternieuwe lodges voor 4-6 personen: van alle gemakken voorzien
  • Knusse suites voor 2 personen: hotelhuisjes met eigen badkamer
  • Het hele aanbod vind je op onze Zoek & Boek-pagina

 Warm welkom: De receptie en Coffee & Bakery zijn dagelijks geopend (zie de openingstijden op de deur of in onze De Nollen app). Je kunt hier ook terecht voor enkele kleine boodschappen, koffie en thee.

 Verse broodjes: iedere dag vers gebakken broodjes op bestelling.

 Lekker ontbijten: In de kerstvakantie (23 december t/m 7 januari 2024) serveren we lekkere ontbijtjes in onze Coffee & Bakery. Reserveer in onze app of kom even langs bij de receptie.

 Hapje en drankje: In Paviljoen8 kun je terecht voor een heerlijke maaltijd en bij 8ToGo voor een afhaalmaaltijd. En wat dacht je van onze selectie mooi speciaalbiertjes. Laat je onderdompelen in de Vlaamse gastvrijheid van one gastheer en gastvrouw Benjamin en Fran. Het menu en de openingstijden vind je in onze De Nollen app of kijk op www.paviljoen8.nl. Tip: Tijdens de wintermaanden kun je (naast de kaart) kiezen voor het speciale Wintermenu. En op Oudjaarsavond serveert Paviljoen een heerlijk Oudjaarsmenu (op reservering).

Wist je dat...

  • De Nollen aan een prachtig natuurgebied ligt? Een perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandeling of fietstocht. Het dorp Callantsoog en het strand bereik je lopend, op de fiets of met de auto binnen 2 km van ons park.
  • Ons park vuurwerkvrij is? En dus perfect voor hondenbezitters (max. 2 per boeking). In de wintermaanden zijn enkele accommodaties bij uitzondering te huur met hond (eindschoonmaak bedraagt dan € 50,-). Wij vragen je een mand en/of bench mee te nemen en de hond niet op de meubels en bedden te laten komen.

 

Kerstnollen2