minivakantie

Op camping en vakantiepark De Nollen zijn diverse huisjes te huur, maar ook tenten en glamping lodges. Op ons  duurzaam geexploiteerd park in Callantsoog, onderscheiden met Green Key Goud, zit je maar een klein kwartiertje wandelen van de Noordzee, door de prachtige duinen en nollen. Echte familytime met de kinderen zorgen voor het vakantiegevoel. Lekker naar het strand, ontspanning voor iedereen, ook de hond mag mee mits aangelijnd op het strand. Boek snel je minivakantie of weekendjeweg met eigen kampeermiddel of kijk wat wij voor jou in de verhuur hebben. 

Een verblijf op camping en vakantiepark de Nollen staat garant voor fun, natuurbeleving, lekker naar de zee, ontspanning, en als je een leuke accommodatie zoekt voor je familieweekend, of solotravel, vakantie met de hond, dan heb je die op ons park gevonden. 

De combinatie van kamperen, camperplaatsen, vakantiehuisjes, verhuurtenten en hotelkamers in het groen maakt dat De Nollen geschikt is voor allerlei groepen. Vrienden en families maar ook zakelijke bijeenkomst en heidagen. Informeer naar de mogelijkheden, vooral in combinatie met ons restaurant Paviljoen8.

#huisjes #duurzaam #camping #callantsoog #zee #glamping

#noordzee #family #familytime #zomer #duinen

#kinderen #vakantiegevoel #strand #ontspanning #verhuur

#fun #campingdenollen #overnachtenincallantsoog #nature

#duurzaamopdenollen #weekendjeweg #minivakantie #opreis

#hondvriendelijk #hondmee #honden #solotravel