Voordelig een balletje slaan

T.C. 't Oghe

Maatschappelijk betrokken
De Nollen is hoofdsponsor van de tennisvereniging in Callantsoog, T.C. ’t Oghe.

Maatschappelijke betrokkenheid is een speerpunt voor De Nollen, vooral op lokaal vlak. Van oudsher sponsort de camping diverse maatschappelijke doelen, projecten en organisaties in De Noordkop. De samenwerking met T.C. ’t Oghe past ook uitstekend bij het actieve karakter van De Nollen als echt familiepark met een uitgebreid activiteitenprogramma.

De jaarlijkse sponsorbijdrage zal dan ook vooral ten goede komen aan de jeugd van T.C. ‘t Oghe. De vereniging is er trots op dat het aandeel van de jeugd in haar ledenbestand ruim boven het landelijk gemiddelde ligt. De jeugd heeft immers de toekomst. De vereniging voert een actief jeugdbeleid met lage tarieven voor tennislessen en het lidmaatschap. De substantiële sponsorbijdrage van De Nollen helpt de vereniging dit jeugdbeleid nog jarenlang voort te zetten.

Daarnaast zorgt het hoofdsponsorschap van De Nollen ook voor een betere bekendheid van T.C. ’t Oghe bij de vele toeristen die Callantsoog jaarlijks bezoeken. T.C. ’t Oghe opent haar poorten graag voor hen door de mogelijkheid een tennisbaan te huren en een aantrekkelijk zomerabonnement af te sluiten. De gasten van De Nollen kunnen zich daarbij verheugen op een korting van 50% op de tarieven.

Bezoek de website van de tennisvereniging.