We stellen ons graag even voor

Wees welkom op Vakantiepark de Nollen! Geniet en voel je vrij, vrij van werk en school, vrij in de natuur en vrij om te kiezen. Want wat je vakantieplan ook is, hier vind je wat je zoekt. Van een basisplaats voor je eigen fijne caravan tot luxe lodges en van een eenvoudige hut tot een ruime panoramatent om heerlijk in slaap te vallen aan de rand van de natuur.

De Nollen is opgericht in 1954 en was tot in de jaren '70 nog (gedeeltelijk) een boerderij. Met een historie van ruim 70 jaar is De Nollen een trots familiebedrijf met inmiddels de tweede en derde generatie aan het roer.

De Nollen is de uitgelezen plek voor een ongedwongen verblijf op steenworp afstand van het strand van Callantsoog. Een beetje lezen, een beetje bijkomen. Je laadt op in de rust van de natuur. Maar als je wil, kun je de hele dag bezig zijn. Want diezelfde natuur biedt je eindeloze stranddagen, fietstochten, wandelingen, avontuur en watersport.

Bovendien vind je in de omgeving verschillende musea, dierenparken en andere attracties. Ook op het park zelf is genoeg te doen. Of je nu 3 of 93 bent, er is aanbod van activiteiten voor iedereen.

Een lekker hapje, drankje en gezelligheid zijn ook snel gevonden, in de ongedwongen sfeer van onze horecagelegenheid Paviljoen8 of kies voor die makkelijke afhaalhap van 8ToGo.

Nollen is een ander woord voor lage duinen. Vakantiepark De Nollen heeft de groene missie opgevat om de natuur op het park in ere te herstellen en ook om zo goed mogelijk ons best te doen voor de wereld om ons heen. Natúúrlijk doen we dat! Het zit in onze aard. Maar met onder meer een duurzaam houten centrumgebouw, een eigen zonnepark, hergebruik van grijs water in de toiletgebouwen en optimalisering van het stroomverbruik, mogen we ons ook nog eens drager van het Green Key Goud keurmerk noemen. En daar zijn we best een beetje trots op.

Dus wie je ook bent en wat je ook wil, volg gewoon je natuur. Je vindt het op De Nollen.