Reservering 2023

We hopen je in 2023 op Camping & Vakantiepark de Nollen te mogen begroeten. Je kunt het onderstaande formulier gebruiken om je voorkeur aan ons door te geven.
We vragen je naast de keuze voor een arrangement of tijdsperiode ook de overige velden in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of wij een alternatief mogen aanbieden als je voorkeur niet beschikbaar is
Bij verwerking houden we zoveel mogelijk rekening met je wensen, maar we kunnen geen garanties geven!
Nadat je dit formulier hebt ingevuld, krijg je een kopie per mail toegestuurd. Deze kopie is geen reserveringsbevestiging! Wij gaan in september aan de slag met de boekingen voor het nieuwe seizoen. De reservering is pas definitief als je tegen die tijd een aparte mail hebt ontvangen met de bevestiging van de plek, de periode en bijbehorende kosten. 
Voor de mensen die vaker onze gast zijn geweest; Let op, er zijn wat zaken die in 2023 veranderen!
  • Veld Q is vanaf 1 april 2023 autovrij, na het laden en lossen dient de auto op de daarvoor bestemde plek te worden geparkeerd (strook tussen Q en veld 6/7) 

  • Veld Y is vanaf 1 april 2023 autovrij, na het laden en lossen dient de auto op de daarvoor bestemde plek te worden geparkeerd (strook voor veld Y) 

  • De overige velden zijn niet autovrij, maar de auto is er te gast en mag geen overlast veroorzaken, en moet op  je plek erbij passen. Lukt dat niet dan moet de auto op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd.  

  • Als je geen auto op het kampeerveld plaatst maar op de centrale parkeerplaats staat daar een leuke korting tegenover.

  • Veld H2 is mogelijk aankomend voorjaar nog niet geschikt voor kamperen, vandaar dat we hier geen voorseizoensreservering op boeken.  

  • De elektra is in 2023 voorzien van een meter en wordt op basis van werkelijke verbruik in rekening gebracht tegen E 0,60 per kWh (tarief onder voorbehoud).