Praktische informatie over je verblijf

Je verblijf op het park: een paar huisregels

Wij heten je  van harte welkom in De Nollen. Waar veel mensen samenkomen om van een vakantie te genieten, helpen enkele regels om de vakantie aangenaam te maken. En natuurlijk voor de veiligheid van jou en jouw medereizigers. Wij vertrouwen op je medewerking en begrip en wensen je een aangenaam verblijf in ons mooie park!

 • Omdat je op een familiepark verblijft, stellen wij een goede nachtrust van 22.30 tot 08.00 uur op prijs. Dit betekent onder meer dat er geen luide gesprekken, muziek of ander lawaai is toegestaan. Er moet ook een zekere rust zijn gedurende de dag.
 • Jongeren tot 21 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene overnachten.
 • Maximaal 5 personen per kampeerplaats
 • Groepen worden slechts in beperkte aantallen en na overleg toegelaten. Camping & Vakantiepark De Nollen is niet geschikt voor groepen tieners of jongvolwassenen.
 • Op het park is toezicht en er is ook bewaking tijdens de avond- en nachturen in geval van grote drukte.
 • Barbecues zijn toegestaan, maar altijd met een emmer bluswater vanwege het brandgevaar. Open vuur, vuurkorven, hout/tuinkachels, enz. zijn niet toegestaan!
 • Het laden van een elektrische auto of hybride auto op de kampeerplek of bij je accommodatie is niet toegestaan. Er is mogelijkheid tot laden van je auto via het laadpunt voor de slagboom.
 • Bezoekers en gasten moeten zich bij aankomst melden bij de receptie. Je bent altijd verantwoordelijk voor het gedrag van jouw bezoekers en gasten. 
 • Het gebruik van drugs is niet toegestaan.
 • Het is niet toegestaan alcohol te drinken in het park. Alleen op het terras van Paviljoen8 of op je eigen kampeerplaats of accommodaties of in de door jouw gehuurde accommodatie.

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht, maar wel handig. Je kunt je reservering en betaling zelf doen via onze website. Vervolgens kun je jouw reservering beheren en eventueel uitbreiden via je persoonlijke pagina (bereikbaar via het persoonspictogram bovenaan de website). Zodra je een reservering hebt gemaakt, ontvang je meestal binnen één werkdag een bevestiging per e-mail.

De foto's op onze website geven een algemene indruk en verwijzen niet noodzakelijkerwijs naar de gekozen locatie. De reservering geschiedt volgens de voorwaarden van RECRON voor toeristische standplaatsen of vakantieverblijven. Voor seizoenplaatsen en vaste plaatsen gelden andere voorwaarden.

Annuleren

Je vindt onze annuleringsvoorwaarden in de RECRON-voorwaarden (zie hierboven).

 Wil je optimale verzekering? Kies dan tijdens het boeken de optie om deel te nemen aan ons Annuleringsfonds Basis of Annuleringsfonds Compleet.

Aankomst en vertrek

Als je bij je reservering (of later in je online Mijn De Nollen omgeving) je kenteken hebt opgegeven, kun je bij aankomst direct naar je plaats rijden. Inchecken is dus niet nodig als je een kampeerplaats hebt geboekt. Bij de huuraccommodaties vragen we je wel om in te checken. Je bent welkom vanaf 14.00 uur op de camping en vanaf 16.00 uur in je huuraccommodatie.

Op de dag van je vertrek vragen wij je de standplaats om 12.00 uur te verlaten (huuraccommodatie om 10.00 uur). Als je een standplaats hebt gehuurd, hoef je niet uit te checken. Als je een accommodatie hebt gehuurd, vragen wij je uit te checken bij de receptie. Als je besluit eerder te vertrekken, bijvoorbeeld vanwege slecht weer, is er geen mogelijkheid tot terugbetaling, tenzij er een annuleringsfonds van toepassing is en aan de voorwaarden voor terugbetaling is voldaan.

Auto, fiets en kinderwagen

De slagboom werkt op basis van nummerplaatherkenning. Je kunt maximaal twee keer met je auto het terrein oprijden tussen 08:00 en 22:30 uur. Tussen de eerste en de tweede rit moeten minstens 10 minuten zitten. Als je vaker overdag wilt vertrekken, kun je de auto parkeren op het terrein tegenover ons park. Je bezoekers kunnen hier ook hun auto parkeren.

 Houd rekening met spelende kinderen, fietsers en wandelaars en rijd alleen stapvoets op ons park.

 De toegangspoort is gesloten tussen 22:30 en 8:00 uur, in die tijd is oprijden niet mogelijk op ons park. Vanwege het grote aantal standplaatsen is het mogelijk dat je jouw auto niet direct naast jouw kampeermiddel kunt parkeren. Langzaam rijdend verkeer heeft altijd voorrang in het park.

 Als je van het park naar het strand wilt lopen of fietsen, kun je gebruik maken van de doorgang bij veld D. Houd er rekening mee dat het eerste deel van het pad een voetpad is en dat je hier met de fiets aan de hand naar het fietspad gaat (Staatsbosbeheer ziet hierop toe). Wandel of fiets dan door het natuurgebied naar Callantsoog. Dit prachtige pad is onverlicht. De poort is tijdens drukkere periodes gesloten van 22.00 - 08.00 uur.

Inventaris en schoonmaak tijdens uw verblijf

 • In de meeste huuraccommodaties is het beddengoed bij de prijs inbegrepen en worden het lakenpakket voor je in een seal klaargelegd. De trekkershutten zijn uitgerust met matrassen en kussens; lakens en dekbedden moeten apart worden meegenomen of gereserveerd.
 • Elke accommodatie heeft een inventarislijst van wat je tijdens jouw verblijf kunt verwachten, controleer deze kort na aankomst. Eventuele gebreken kun je melden bij de receptie en zullen wij zo spoedig mogelijk verhelpen. Als er iets kapot gaat tijdens je verblijf, meld dit dan. Wij rekenen een vergoeding voor breuk en verlies. Je vindt het bedrag van de compensatie in de inventarislijst.
 • Je standplaats of huuraccommodatie moet bij aankomst schoon worden aangetroffen. Wij vragen je om de huuraccommodatie schoon en netjes achter te laten. Wij vragen je om altijd zelf de afwas te doen, de koelkast te legen, beddengoed en handdoeken op te halen, de oven/magnetron/toestel na gebruik schoon te maken, afval in de containers te deponeren en eventueel verplaatst meubilair terug te brengen. Verdere informatie over schoonmaakinstructies vind je in de accommodatie.

Als je accommodatie bij aankomst niet schoon is, graag binnen twee uur na aankomst aan de receptie te melden. Alleen met een tijdige melding kunnen we een passende oplossing bieden. Bij oneigenlijk gebruik en/of het niet goed achterlaten van het gehuurde kunnen wij je extra (schoonmaak)kosten in rekening brengen. Ook na je aankomst kun je bij de receptie nog extra beddengoed, handdoeken en/of keukendoeken bestellen. 

Je kampeerplaats

Als je het kenteken van je auto/ camper hebt ingevoerd bij het boeken of in je Mijn De Nollen-omgeving, kun je naar jouw plaats op de camping rijden. Het gebruik van een geperforeerd (open) gronddoek verdient de voorkeur omdat het voorkomt dat het gras verstikt. Wortelzeilen of gesloten gronddoek voor je tent/uitrusting zijn niet toegestaan om redenen van grasbescherming. Partytenten zijn toegestaan, maar alleen voor schaduw en niet als extra tent of voor de auto.

Wateraansluitingen zijn alleen beschikbaar op de comfortplaatsen. Je beschikt dan over een eigen waterkraan bij je standplaats. Voor de overige plaatsen zijn waterkranen beschikbaar.
Je hebt ook eigen afvoer voor afvalwater op de comfortplaatsen. Je kunt de afvoerslang van je caravan gewoon in de afvoer steken. Als je geen comfortplaats hebt, kun je een emmer of een vuilwatertank onder de afvoer van de caravan plaatsen. Legen kan op de chemische stortplaatsen bij de sanitaire gebouwen. Voor camperaars is er een camperstort bij de ingang van het park voor de slagboom.

Kabel TV-aansluitingen (digitaal DVB-C / MPEG4) zijn alleen beschikbaar op de comfortplaatsen. Je moet een coax kabel gebruiken. Hieronder vind je de vereiste TV-instellingen.

De stroomaansluiting gaat via een blauwe Eurostekker (CEE-norm). De gemiddelde lengte van de benodigde voedingskabel is ongeveer 15 meter. Het aantal ampères bepaalt hoeveel en welk type apparaten je kunt aansluiten en gebruiken. Het maximale totale vermogen dat je kunt aansluiten is 2200 watt bij 10 ampère. Het stroomverbruik wordt aangegeven op de elektrische apparaten, zodat je zelf kunt berekenen welke apparaten je tegelijkertijd kunt gebruiken. Als het maximaal toegestane vermogen wordt overschreden, schakelt een zekering de stroom bij automatisch uit (maar niet automatisch weer aan!). Veel verbruikers zijn bijvoorbeeld waterkokers, koffiezetapparaten, boilers, haardrogers, kookplaten en elektrische fornuizen.

Onze seizoensplaatsen en toeristische plaatsen zijn uitgerust met een elektrameter. Indien je gebruik maakt van een seizoenplaats of arrangement dan wordt de meterstand bij begin van je verblijf opgenomen en aan je gemaild en bij vertrek wordt de meter ook weer opgenomen en er wordt een factuur opgemaakt voor het verbruik ad € 0,60 per kWh. Het is niet toegestaan om de meter van een andere plaats dan die je hebt gehuurd te gebruiken zonder overleg met parkmanagement. 

KabelTV DVB-C (digital)

Op de comfort-, seizoen- en vaste staanplaatsen bieden wij via ons kabelnetwerk een uitgebreid aanbod van digitale tv- en radiozenders.

Hiervoor heb je een HD of HD-ready TV (MPEG4/H.264) met DVB-C tuner nodig.
Je kunt je tv-toestel met een coax kabel aansluiten op de bij je plek aanwezige aansluiting. In alle gevallen moet je de kanalen opnieuw instellen. Moderne TV-toestellen hebben hiervoor een automatische zoekfunctie. Als je TV deze optie biedt, selecteer dan "Kabel" en "Digitaal" in de instellingen.

Wanneer de TV je vraagt om instellingen in te voeren, voer je (indien nodig) de volgende gegevens in:
Frequentie: 306.00, 306000 of 306 (afhankelijk van het aantal cijfers dat je kunt invoeren).
Netwerk ID: 4444
Modulatie: 256-QAM
Symboolsnelheid: 6900

Als de tv tijdens de installatie om een kabel-tv-provider vraagt, selecteer dan "overig" of "andere" (dus niet Ziggo).
Nog een paar tips als de TV setup niet meteen werkt:

Als je kunt aangeven in welk land je je bevindt, kies dan België (en niet Nederland). Wanneer de TV vraagt in welk gebied hij naar kanalen moet zoeken, selecteer dan "vol". Voor storingsvrije ontvangst is het belangrijk dat je een coaxkabel gebruikt met een goede afscherming tegen storingen, bij voorkeur met Kabel Keur.
We bieden geen analoog signaal meer aan!

Draadloos internet (WiFi)

Je kunt gebruik maken van gratis Wi-Fi op ons park. Het gebruik van versterkers en repeaters is niet toegestaan, omdat deze het signaal verstoren voor andere gebruikers.
De "Gebruikersovereenkomst wifi De Nollen" is van toepassing, die je hier kunt lezen. 

Opladen elektrische/hybride auto's

Voor het opladen van je auto-accu kun je terecht bij de dubbele laadpaal voor de slagboom (tegenover het hoofdgebouw). Het opladen van elektrische en hybride auto's op een andere plek op het park is niet toegestaan.