Winterkamperen - geniet van de kust in de herfst en de winter!

Elk seizoen kun je op De Nollen genieten van een welverdiende vakantie. Tijdens de herfst en de winter is je vakantie bij ons aan het strand wel erg bijzonder! Of je nou komt winterkamperen of verblijft in een van onze comfortabele glamping- en verhuuraccommodaties.

Op wintercamping De Nollen kun je op een van de 20 basic kampeerplaatsen voor campers en caravans of een van de 14 Cabins, Lodges, Suites en andere accommodaties verblijven. In onze sfeervolle huiskamer kun je gezellig bij elkaar komen en een spelletje spelen.

Handige informatie

  • De receptie en warenmarkt zijn elke dag een aantal uren geopend.
  • Verse broodjes kun je vooraf bestellen, die liggen dan om 9.00 uur voor je klaar.
  • Bij de receptie is koffie en thee te koop en in de warenmarkt kun je terecht voor de kleine boodschappen.
  • Op het plein achter het centrumgebouw mag een vuurtje worden gestookt. Je kunt hier de voorwaarden voor opvragen tijdens je verblijf.
  • Er is op korte afstand verwarmd sanitair geopend, hier kun je ook terecht voor water. Ook de wasserette is geopend.
  • De verhuuraccommodaties zijn verwarmd en zeer comfortabel. In 4 van onze accommodaties kan het bij koud weer fris worden, zeker 's nachts. Dit geldt voor de Matar Panoramatent, Vega Lodge, Jupiter Lodge en Pluto Lodge. Zorg dus voor warme kleding, en wellicht wat extra nachtkleding en sokken.
  • De kampeerplaats heeft 10 ampère elektra beschikbaar. Houd hier rekening mee, en neem warm beddengoed, dikke truien, lekkere dekens of plaids en warm schoeisel en sokken mee!
  • Spelletjes uitleen en mini-bibliotheek.
  • Er is geen riool aansluiting beschikbaar voor caravans. Water op de plek is afgesloten, je kunt wel gebruik maken van TV en uiteraard beschikt de camping over Wifi.
  • Maximale verblijfsduur is 14 dagen.

Nog een aantal tips

Paviljoen8 zal regelmatig geopend zijn. Pizza bestellen om af te halen om 18.00 uur kan via de receptie.

Het dorp Callantsoog en het strand vind je op een kleine 2 km met goede voorzieningen als restaurants en een supermarkt.

Wist je dat De Nollen aan een prachtig natuurgebied ligt? Een perfecte uitvalsbasis voor een prachtige wandeling of fietstocht.

De camping is hondvriendelijk (max. 2 per boeking) en vuurwerkvrij. In de wintermaanden zijn de accommodaties bij uitzondering te huur met hond. Neem je de hond mee dan is de eindschoonmaak van € 50,- verplicht. Uiteraard mag de hond niet op de meubels en bedden komen. Wij vragen je een mand en/of bench mee te nemen.

1ddfd9f8 0db9 4879 a775 544d5d561ebf 4 1