Onze faciliteiten op een rij

We maken het je tijdens je verblijf op Camping & Vakantiepark De Nollen zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we allerlei comfortabele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Wij vinden duurzaamheid en respect voor de natuur, kan niet anders als je onze mooie plek ziet, erg belangrijk en dat zie je ook terug bij onze faciliteiten.

Paviljoen8 en 8ToGo

Paviljoen8 en 8ToGo

De gezellige spil van ons Vakantiepark.

Paviljoen8 is naast een goede, sfeervolle eetgelegenheid met een uitnodigend terras ook de spil van ons Vakantiepark. Kom je ook een hapje of drankje halen? Bij onze take away 8ToGo kun je terecht voor het bestellen en afhalen van diverse snacks, pizza’s en maaltijden.

Coffee & Bakery

Coffee & Bakery

Voor heerlijke broodjes, koffie en gekoelde dranken

Coffee & Bakery biedt verse broodjes, heerlijke bonenkoffie en een kleine selectie aan kampeer- en levensmiddelen. SPAR online boodschappenservice: voor 10 uur besteld is dezelfde dag vanaf 16 uur ophalen en betalen op de receptie!

Nieuw: heerlijke ontbijtjes in onze Coffee & Bakery. Reserveer in onze app of kom even langs bij de receptie.

Playzone: speeltuin en water spraypark

Playzone: speeltuin en water spraypark

Naar hartelust spelen en spatteren!

In de per 2024 vernieuwde Playzone rond het centrumgebouw, kunnen kinderen ook genieten van ons nieuwe water spraypark van 150m2! (opening gepland medio april 2024)

Voor de kids

Voor de kids

Spelen, springen, animatie en een dierenweide

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij ons. We hebben allerlei leuke speelgelegenheden en een uitgebreid animatieprogramma. Kom ook eens langs bij de dierenweide!

Activiteiten voor jong en oud!

Activiteiten voor jong en oud!

Kijk wat er allemaal te doen is

Ons recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar op het park. En daarnaast zijn er het hele jaar door activiteiten en events in ons restaurant Paviljoen8, zoals spetterende bingo's en live muziek!

Sanitair gebouwen & wasserette

Sanitair gebouwen & wasserette

Ruim, comfortabel en altijd schoon

Op ons park vind je twee hoogwaardige, comfortabele sanitair gebouwen. Het ruime en schone sanitair wordt door onze gasten erg gewaardeerd. Voor kinderen en mindervaliden zijn er speciale sanitaire voorzieningen in de gebouwen.

Wait: digitale leesmap

Wait: digitale leesmap

Vanaf nu gratis beschikbaar op onze locatie!

Lees óf luister tijdens je verblijf gratis de populairste tijdschriften, boeken of luisterboeken via de app van Wait.

Verhuur fietsen, e-bikes en skelters

Verhuur fietsen, e-bikes en skelters

Voor een ritje in de omgeving of naar het strand

Onze omgeving heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en is daarom ideaal om met de fiets te verkennen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf fietsen mee te nemen, dan kun je een fiets ook bij ons huren!

WiFi op Camping & Vakantiepark

WiFi op Camping & Vakantiepark

Op ons park kun je gratis gebruikmaken van ons wifi netwerk

Even die leuke foto delen met je vrienden, je familie thuis op de hoogte houden of ontspannen surfen op het internet.

Receptie

Receptie

Kunnen we je helpen?

In de receptie heten we je graag welkom bij aankomst op ons park. Maar je kunt er ook terecht voor heel veel andere zaken en natuurlijk voor al je vragen en voor tips over de omgeving.

De Nollen app

De Nollen app

Alle informatie over De Nollen eenvoudig bij de hand

Met onze nieuwe app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, alle informatie over het park, de faciliteiten en het activiteitenprogramma. Verse broodjes bestellen doe je voortaan ook eenvoudig via de app.