Onze faciliteiten op een rij

We maken het je tijdens je verblijf op onze camping zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we allerlei comfortabele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Wij vinden duurzaamheid en respect voor de natuur, kan niet anders als je onze mooie plek ziet, erg belangrijk en dat zie je ook terug bij onze faciliteiten.

Receptie

Receptie

Kunnen we je helpen?

Op de receptie heten we je graag welkom bij aankomst op de camping. Maar je kunt er ook terecht voor heel veel andere zaken en natuurlijk voor al je vragen en voor tips over de omgeving.
Warenmarkt

Warenmarkt

Voor al uw boodschapjes

Onze Warenmarkt biedt een mooi assortiment aan o.a. ontbijtproducten, gekoelde en ongekoelde (fris)dranken, versnaperingen, toiletartikelen en campingartikelen. Je kunt hier ook terecht voor verse broodjes en koffie to go. Nieuw in 2022! SPAR online boodschappenservice: voor 10 uur besteld is dezelfde dag vanaf 16 uur ophalen en betalen in onze Warenmarkt!
Paviljoen8 en 8ToGo

Paviljoen8 en 8ToGo

De gezellige spil van onze camping.

Paviljoen8 is naast een goede, sfeervolle eetgelegenheid met een uitnodigend terras ook de spil van onze camping. Kom je ook een hapje of drankje halen? Bij onze take away 8ToGo kun je terecht voor het bestellen en afhalen van diverse snacks, pizza’s en maaltijden.
Sanitairgebouwen & wasserette

Sanitairgebouwen & wasserette

Ruim, modern en altijd schoon

Op onze camping vind je twee hoogwaardige, moderne sanitairgebouwen. Het ruime en schone sanitair wordt door onze gasten erg gewaardeerd. Voor kinderen en mindervaliden zijn er speciale sanitaire voorzieningen in de gebouwen.
Activiteitenprogramma & Workshops

Activiteitenprogramma & Workshops

Kijk wat er allemaal te doen is

Ons recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m ongeveer 14 jaar op de camping. Voor de activiteiten wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Voor volwassenen organiseren we leuke workshops en excursies.
Voor de kinderen

Voor de kinderen

Spelen, springen, animatie en een dierenweide

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij ons. We hebben allerlei leuke speelgelegenheden en een uitgebreid animatieprogramma. Kom ook eens langs bij de dierenweide!
Verhuur fietsen, E-bikes en skelters

Verhuur fietsen, E-bikes en skelters

Voor een ritje in de omgeving of naar het strand

Onze omgeving heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en is daarom ideaal om met de fiets te verkennen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf fietsen mee te nemen dan kun je zo ook bij ons huren!
Wifi op de camping

Wifi op de camping

Op de camping kun je gratis gebruikmaken van ons wifi netwerk.

Even die leuke foto delen met je vrienden, je familie thuis op de hoogte houden of ontspannen surfen op het internet.
Handige info voor onze verhuuraccommodaties

Handige info voor onze verhuuraccommodaties

handleidingen van apparatuur

In veel van onze accommodaties zitten koffiezetters, kookplaten, kachels enz. Soms heb je wat meer informatie nodig voor de juiste werking. Dat vindt je hier.