Onze faciliteiten op een rij

We maken het je tijdens je verblijf op Vakantiepark De Nollen zo makkelijk mogelijk. Bekijk hier onze faciliteiten.

Paviljoen8 en 8ToGo

Paviljoen8 en 8ToGo

De gezellige spil van ons Vakantiepark

Paviljoen8 is naast een goede, sfeervolle eetgelegenheid met een uitnodigend terras ook de spil van ons Vakantiepark. Kom je ook een hapje of drankje halen? Bij onze take away 8ToGo kun je terecht voor het bestellen en afhalen van diverse snacks, pizza’s en maaltijden.

Coffee & Bakery

Coffee & Bakery

Broodjes, koffie, ontbijtjes en de vergeten boodschap

De Coffee & Bakery biedt verse broodjes, heerlijke bonenkoffie, een kleine selectie aan kampeer- en levensmiddelen en de SPAR online boodschappenservice: voor 10 uur besteld is dezelfde dag vanaf 16 uur ophalen en betalen op de receptie! Nieuw in 2024: ons heerlijke ontbijtbuffet.

Activiteiten voor jong en oud!

Activiteiten voor jong en oud!

Animatieteam voor kinderen, bingo's, live muziek en meer

Ons recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar. In Paviljoen8 zijn daarnaast het hele jaar door diverse leuke activiteiten voor de hele familie, zoals bingo's en live muziek.

Sanitair & wasserette

Sanitair & wasserette

Ruim, comfortabel en altijd schoon

Op De Nollen vind je twee hoogwaardige, comfortabele sanitairgebouwen, waarvan 1 met wasserette. Voor kinderen en mindervaliden zijn er speciale sanitaire voorzieningen in de gebouwen.

Verhuur fietsen en e-bikes en meer

Verhuur fietsen en e-bikes en meer

Voor een ritje in de omgeving of naar het strand

Onze omgeving heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en is daarom ideaal om met de fiets te verkennen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf fietsen mee te nemen, dan kun je een fiets bij ons huren.

Laadpunt

Laadpunt

Vakantie is een moment van opladen, niet alleen voor jezelf maar natuurlijk ook voor je elektrische auto of fiets. Dit kan bij de entree van De Nollen.

Gratis WiFi

Gratis WiFi

Even die leuke foto delen met je vrienden, je familie thuis op de hoogte houden of ontspannen surfen op het internet.

Dierenweide

Dierenweide

De dierenweide is een knipoog naar onze historie als boerderij. Twee leuke konijntjes en een aantal mooie Brahma-kippen hebben hier hun thuis.

Receptie

Receptie

Kunnen we je helpen?

In de receptie heten we je graag welkom bij aankomst op ons park. Maar je kunt er ook terecht voor heel veel andere zaken en natuurlijk voor al je vragen en voor tips over de omgeving.

De Nollen app

De Nollen app

Alle informatie over De Nollen eenvoudig bij de hand

Met onze nieuwe app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, alle informatie over het park, de faciliteiten en het activiteitenprogramma. Verse broodjes bestellen doe je voortaan ook eenvoudig via de app.