Onze faciliteiten op een rij

We maken het je tijdens je verblijf op camping & vakantiepark zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we allerlei comfortabele faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Wij vinden duurzaamheid en respect voor de natuur, kan niet anders als je onze mooie plek ziet, erg belangrijk en dat zie je ook terug bij onze faciliteiten.

Paviljoen8 en 8ToGo

Paviljoen8 en 8ToGo

De gezellige spil van ons Vakantiepark.

Paviljoen8 is naast een goede, sfeervolle eetgelegenheid met een uitnodigend terras ook de spil van ons Vakantiepark. Kom je ook een hapje of drankje halen? Bij onze take away 8ToGo kun je terecht voor het bestellen en afhalen van diverse snacks, pizza’s en maaltijden.

Coffee & Bakery

Coffee & Bakery

Voor heerlijke broodjes, koffie en gekoelde dranken

Coffee & Bakery biedt verse broodjes, heerlijke bonenkoffie en een kleine supermarkt. Nieuw in 2022! SPAR online boodschappenservice: voor 10 uur besteld is dezelfde dag vanaf 16 uur ophalen en betalen op de receptie!
Sanitairgebouwen & wasserette

Sanitairgebouwen & wasserette

Ruim, comfortabel en altijd schoon

Op ons park vind je twee hoogwaardige, comfortabele sanitairgebouwen. Het ruime en schone sanitair wordt door onze gasten erg gewaardeerd. Voor kinderen en mindervaliden zijn er speciale sanitaire voorzieningen in de gebouwen.
Activiteitenprogramma & Workshops

Activiteitenprogramma & Workshops

Kijk wat er allemaal te doen is

Ons recreatieteam organiseert allerlei leuke activiteiten voor kinderen t/m ongeveer 14 jaar op het park. Voor de activiteiten wordt rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen. Voor volwassenen organiseren we leuke workshops en excursies.

Voor de kinderen

Voor de kinderen

Spelen, springen, animatie en een dierenweide

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij ons. We hebben allerlei leuke speelgelegenheden en een uitgebreid animatieprogramma. Kom ook eens langs bij de dierenweide!
Verhuur fietsen, E-bikes en skelters

Verhuur fietsen, E-bikes en skelters

Voor een ritje in de omgeving of naar het strand

Onze omgeving heeft een uitgebreid fietspadennetwerk en is daarom ideaal om met de fiets te verkennen. Ben je niet in de gelegenheid om zelf fietsen mee te nemen dan kun je zo ook bij ons huren!
Wifi op Camping & Vakantiepark

Wifi op Camping & Vakantiepark

Op ons park kun je gratis gebruikmaken van ons wifi netwerk.

Even die leuke foto delen met je vrienden, je familie thuis op de hoogte houden of ontspannen surfen op het internet.
Receptie

Receptie

Kunnen we je helpen?

In de receptie heten we je graag welkom bij aankomst op ons park. Maar je kunt er ook terecht voor heel veel andere zaken en natuurlijk voor al je vragen en voor tips over de omgeving.

De Nollen app

De Nollen app

Alle informatie over De Nollen eenvoudig bij de hand.

Met onze nieuwe app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, alle informatie over het park, de faciliteiten en het activiteitenprogramma. Verse broodjes bestellen doe je voortaan ook eenvoudig via de app.

Textiel bijhuren

Textiel bijhuren

In onze verhuuraccommodaties is beddengoed incl. linnenpakket (hoezen en lakens) inbegrepen (uitgezonder de trekkershutten). Je kunt optioneel handdoeken, keukendoeken en extra beddengoed/ bedlinnen toevoegen aan je boeking. Dat kan vaak ook nog tijdens je verblijf. Hiervoor kun je terecht bij de receptie.