Een ontspannen vakantie aan de kust!

Kies je voor De Nollen dan kies je voor een prachtige omgeving. Wist je dat nollen (lage duinen) de basis zijn van de mooie natuur rondom ons park? De natuur, het strand binnen handbereik en de bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt maken jouw vakantie onvergetelijk.

Naar het strand

Naar het strand

Op slechts 2 km van De Nollen

Op 10 minuten fietsen binnendoor via natuurgebied het Luttickduin bereik je het dorp Callantsoog direct aan het prachtige Noordzeestrand! Het uitgestrekte zandstrand is kilometers lang en gemiddeld 100 meter breed.

Bloembollentijd "Bloeiend Zijpe"

Bloembollentijd "Bloeiend Zijpe"

Kijk je ogen uit: kleurrijke bloemenzee in het voorjaar

De beroemde kleurrijke bloemenvelden in onze regio staan doorgaans in april/mei in bloei. Tijdens deze perioden zijn er vele activiteiten om van de talrijke bloemenvelden te genieten.

Natuurgebied Het Zwanenwater

Natuurgebied Het Zwanenwater

Een verrassend duingebied met twee duinmeren

Ten zuiden van Callantsoog ligt natuurgebied Het Zwanenwater, een indrukwekkend gebied met duinmeren en een paradijs voor vogels. Je kunt er fantastisch wandelen en helemaal tot rust komen. Een aanrader voor de natuurliefhebber en vogelspotter!

Overdekte zwembaden in de buurt

Overdekte zwembaden in de buurt

Voor als het geen strandweer is

Zijn jullie echte waterratten en is het even geen strandweer? In de buurt van De Nollen zijn ook verschillende (overdekte) zwembaden te vinden waar je een dagje kunt gaan zwemmen.

Attractiepark 'De Goudvis'

Attractiepark 'De Goudvis'

Heel veel indoor & outdoor speelplezier

Voor een dagje gegarandeerd veel lol met de kids ga je naar attractiepark 'De Goudvis'. Je vindt hier maar liefst 3 overdekte speelparadijzen, een grote oud-hollandse buitenspeeltuin en natuurlijk diverse horecagelegenheden voor een hapje & drankje.

Land van Fluwel

Land van Fluwel

Je weet niet wat je meemaakt

Land van Fluwel in Sint Maartenszee is een uniek beleef en doe bos voor jong en oud. Tijdens je bezoek ontdek je het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan in de wildernis tot de moderne tulpenteelt. Er is o.a. een speelparadijs, blotevoetenpad, maisdoolhof, klimparcours en strandje.

Dierenpark Hoenderdaell

Dierenpark Hoenderdaell

Een natuur- en dierenpark in een uitgestrekt natuurgebied

In een groot natuurgebied vind je dit mooie landgoed waar je heerlijk kunt wandelen en een bezoek kunt brengen aan het diervriendelijke dierenpark waar je onder andere apen, leeuwen en alpaca's kunt bekijken.

T.C. 't Oghe

T.C. 't Oghe

Voordelig een balletje slaan

Lekker sportief tijdens je vakantie? Gasten van De Nollen kunnen extra voordelig een tennisbaan huren bij T.C. 't Oghe, de lokale tennisvereniging in Callantsoog.