Een ontspannen vakantie aan de kust!

Kies je voor De Nollen dan kies je voor een prachtige omgeving. Wist je dat Nollen (de oude duinen) de basis zijn van de mooie natuur om onze camping? De wilde natuur, het strand binnen handbereik en de veel leuke bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt maken jouw vakantie onvergetelijk.

Naar het strand

Naar het strand

Op slechts 2 km van De Nollen

Op slechts 2 km vanaf ons park vind je het prachtige Noordzeestrand van Callantsoog! Het uitgestrekte zandstrand is kilometers lang en gemiddeld 100 meter breed. Ruimte zat dus rustig te genieten van een dagje strand.
Bloembollentijd "Bloeiend Zijpe"

Bloembollentijd "Bloeiend Zijpe"

Kijk je ogen uit tijdens kleurrijke bloemenzee in april en mei

De beroemde kleurrijke bloemenvelden in onze regio staan doorgaans in april/mei in bloei. Tijdens deze perioden zijn er vele activiteiten om van de talrijke bloemenvelden te genieten.
Natuurgebied Het Zwanenwater

Natuurgebied Het Zwanenwater

Een verrassend duingebied met twee duinmeren

Ten zuiden van Callantsoog ligt natuurgebied Het Zwanenwater, een indrukwekkend gebied met duinmeren en een paradijs voor vogels. Je kunt er fantastisch wandelen en helemaal tot rust komen. Een aanrader voor de natuurliefhebber en vogelspotter!
Natuurgebied Kooibosch & Luttickduin

Natuurgebied Kooibosch & Luttickduin

Lekker struinen door de natuur

Beide natuurgebieden liggen tegen de camping aan en het Luttickduin (ook wel de Lutjenollen genoemd) is toegankelijk voor wandelaars en fietsers.
Overdekte zwembaden in de buurt

Overdekte zwembaden in de buurt

Voor als het geen strandweer is

Zijn jullie echte waterratten en is het even geen strandweer? In Noord-Holland zijn ook verschillende zwembaden te vinden waar je een dagje kunt gaan zwemmen.
Attractiepark 'De Goudvis'

Attractiepark 'De Goudvis'

Heel veel indoor & outdoor speelplezier

Voor een dagje gegarandeerd veel lol met de kids ga je naar attractiepark 'De Goudvis'. Je vindt hier maar liefst 3 overdekte speelparadijzen, een grote oud-hollandse buitenspeeltuin en natuurlijk diverse horecagelegenheden voor een hapje & drankje.
Land van Fluwel

Land van Fluwel

Je weet niet wat je meemaakt

Land van Fluwel in Sint Maartenszee is een uniek beleef en doe bos voor jong en oud. Tijdens je bezoek ontdek je het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan in de wildernis tot de moderne tulpenteelt. Er is o.a. een speelparadijs, blotevoetenpad, maisdoolhof, klimparcours en strandje.
Dierenpark  Hoenderdaell

Dierenpark Hoenderdaell

Een natuur- en dierenpark in een uitgestrekt natuurgebied

In een groot natuurgebied vind je dit mooie landgoed waar je heerlijk kunt wandelen en een bezoek kunt brengen aan het diervriendelijke dierenpark waar je onder andere apen, leeuwen en alpaca's kunt bekijken.
T.C. 't Oghe

T.C. 't Oghe

Wist je dat wij hoofdsponsor zijn van TC 't Oghe in Callantsoog?

Lekker sportief tijdens je vakantie? Gasten van De Nollen kunnen extra voordelig een tennisbaan huren bij de lokale tennisvereniging in Callantsoog. Vanaf dit jaar mag Camping De Nollen in Callantsoog zich de trotse hoofdsponsor noemen van de tennisvereniging.
Vlindorado en Indoor Adventure Midgetgolfbaan

Vlindorado en Indoor Adventure Midgetgolfbaan

Een unieke belevenis voor jong en oud!

Ontdek de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud in Vlindertuin Vlindorado!. De Indoor Adventure Midgetgolfbaan bevind zich in hetzelfde pand.